Hvem er jeg

Pia Lykke Holmberg-Hansen

Jeg fik min første siameserkat i 1983, en rødmasket han Thiotepas Danish Design, fra Margit Thomsen.

Margit lokkede mig til at udstille ham og han blev Premier og en enkelt nominering blev det da også til.Da jeg i Bruxelles skulle udstille ham for at få det sidste CAGCIP, så han skulle blive Int. Premier blev han dømt ned pga farven dommeren mente han var cremmasket, hvilket han også godt kunne være iflg. hans aner, synd for den stakkels dommerelev som ikke så det samme som dommeren, så tabte jeg modet til udstillinger.

Jeg fik dog lyst til også at få en siameser hunkat og i 1984 købte jeg så en chokolademasket hun Flami Al Katta fra Alice og Aksel Jæger. Så gik løs i 1985 fik jeg stamnavn "Otium.dk" og fik mit første siameserkuld. Hvorfra jeg beholdt en chokolademasket siameser hun Otium Ditte. Fra Ditte beholdt jeg siden Otium Vanda en blåmasket siameser hun som også har glædet mig med mange killinger

Jeg var med dengang SWO (nu DSO) blev dannet. Jeg har været i Racekattens bestyrelse gennem 7år først som Kasserer i 5 år og til sidst 2 år som formand.

Siden købte jeg Hera Naryschkina en chokolaemasket siameser hun fra Heide Petersen. Og jeg arvede en Lillamasket siamkastrat Hamaka's Purple Haze Baby i daglig tale Victor fra Hanne Maaløe.

Chokolade og blå har altid stået mit hjerte nær. Og nu hvor jeg ikke har flere af mine gamle katte. Har jeg købt mig en blåmasket hunkat af Trine Piltoft Farsø, Piltofts Lucky Star. Hende udstillede jeg da hun var ung og fik så et enkelt kuld killinger. Efter det har jeg valgt at få Lucky neutraliseret og nu bor hun hos en god veninde af huset.

Herefter gik det stærkt og jeg overtog fra Lise Vigsø en Lillamasket hunkat Nissens Norma. Da Lises hus brændte og hun skulle af med nogle af sine katte. Efter Nissens Norma beholdt jeg en Lillamasket hun, Otium Nelly, desværre har både Norma og Nelly fejl på halen, så nu er de blevet neutraliseret.

Og nu er jeg igen med i bestyrelsen i DSO som kasserer.

Så har jeg været heldig at få love til at købe en brunmasket hunkat af Marianne Vedel, Vedel's Daphne. Jeg har beholdt en kat efter Daphne, som hedder Afrodite, idaglig tale kaldet Ditte.

I Norge fandt jeg en smuk brunmasket hankat, (N)Purplehaze Qonrad, som jeg hentede til Danmark. Han er bare utrolig smuk, sød og dejlig. Og det viste sig at han laver smukke killinger sammen med Ditte.

Ditte har fået rigtig mange killinger i gennem årene og nu har jeg besluttet at beholde en killing efter hende og Qonrad. Hun hedder Frida og vi kalder hende Fie. Hun har været på udstilling som 4 mdr. gammel hvor det gik rigtig fint. Jeg forventer mig meget af hende. Så nu skal jeg på udkik efter en hankat, som jeg kan parre hende med, når tid kommer.

(N) Purplehaze Qonrad

Qonrad på udstilling